Despe şeminee şi producători cu experienţă în domeniu. Vezi recomandarea noastră!

Scris de Decebal Ienasoiu, 02 martie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Nu mai există îndoială asupra faptului că şemineele pe lemne au fost la mare căutare în anul 2017, şi venim cu acestă informaţie în urma statisticilor primite de la marele magazin online de şeminee, şi anume PEFOC.ro.

Construcţia unui şemineu este o sarcină delicată şi trebuie făcută doar de către un specialist în şeminee. Iar românii se pare că au înţeles importanţa specialistului în procesul de construire a şemineului. Echipa PEFOC a declarat că doar în anul 2017 peste 11000 de clienţi de pe întreg teritoriul României au ales produsele şi serviciile oferite de compania Pefoc sau partenerii Pefoc. 

„Ne bucurăm că am reuşit să ne ridicăm la înălţimea aşteptărilor şi să construim şeminee eficiente pe placul beneficiarilor, care să le încânte inimile şi să le încălzească locuinţele”.

Chiar dacă în domeniul şemineelor pe lemne românii au preferat şi în 2017 focarele realizate din fontă, aceştia au început să se orienteze către cele mai performante, cu randament mai crescut şi cu mai multe opţiuni. Altfel spus, clientul de pe piaţa din România a început să facă alegeri mult mai înţelepte prin comparaţia produselor, fără a se lăsa ademenit de preţuri mici şi luând în considerare toate aspectele importante achiziţionării unui semineu pe lemne: dimensiunea şi înălţimea camerei, suprafaţa ce trebuie încălzită, tipul de focar.

 În ceea ce priveşte modelele de şeminee preferate de români în anul 2017, cele mai solicitate au fost cele moderne şi clasice, modelele rustice având o scădere considerabilă, nemaifiind în topul preferinţelor.

Înainte de a contacta o firmă de şeminee, adică PEFOC.ro, îţi recomand să te hotărăşti asupra unui lucru care, pe lângă aspectul final al şemineului, influenţează şi cel mai important criteriu de care trebuie să ţii cont: căldura pe care o va face. Iar vinovat de cât de multă căldură emite un şemineu este o piesă metalică, în care se ard lemnele, numită focar. Focarul şemineului dă tonul căldurii din casa ta. Este construit din fontă. Focarul este, după cum spun cei care lucrează cu şeminee, inima şemineului.

Cu siguranţă, şemineul pe lemne din locuinţa ta este cel care va atrage toate privirile invitaţilor şi vă ademeni întreaga familie în jurul focului. Într-un living modern, acesta poate căpăta proporţii generoase fiind în ton cu amenajarea interioară, asta dacă spaţiul permite.

Acum, că aproape te-ai decis şi tu ce model de focar pentru şemineu o să îţi cumperi, îţi propun să vezi şi modele de seminee de pe www.pefoc.ro, din care să te inspiri. Alege cu grijă persoana care se va ocupa de construcţia şemineului pentru că, în afară de frumuseţe, un şemineu trebuie să ofere căldură, foarte multă căldură. Noi recomandăm echipa PEFOC.

Contactează acum echipa PEFOC şi ai garantat consultanţă gratuită pentru constructie semineu, transport gratuit, focare de şeminee cu garanţie de 5 ani şi un portofoliu elaborat de produse, de la şeminee pe lemne, termoşemineu, coşuri de fum profesionale, focare pe gaz, soba tip şemineu, modele diverse de uşă şemineu şi toate accesoriile necesare, la pachet cu toate sfaturile de care ai nevoie.

Iar în iernile geroase sau serile de martie pe care le-am simţit deja cât sunt de friguroase, când te vei aduna cu familia în jurul şemineului, îţi vei da seama de ce am recomandat pefoc.ro. Nu uita că ei fac tot, după ce ai pus PEFOC!

 „În orice situaţie, aveţi garanţia consultanţei şi a sprijinului nostru pentru rezolvarea profesională şi rapidă a inconvenientelor pe care le întâmpinaţi”.