Christian Tour, cea mai apreciată agenţie de turism din România

Scris de Decebal Ienasoiu, 07 septembrie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

agentie turism christian tour

„Câte un drum spre fiecare vis” este sloganul Christian Tour şi motivul pentru care această agenţie de turism este cea mai apreciată din România. Cum se traduce această viziune în termeni concreţi? Preţuri accesibile, cele mai bune opţiuni de cazare şi cele mai căutate destinaţii de vacanţă puse la dispoziţia turiştilor români.

Iar în ceea ce priveşte preţurile accesibile, acesta este principalul aspect care a dus la popularitatea agenţiei de turism Christian Tour. Cristian Pandel, proprietarul şi acţionarul majoritar al companiei, precizează: „În 1997, când am înfiinţat această agentie de turism, puţini români îşi permiteau să plece în vacanţă. Pachetele turistice erau scumpe, ceea ce transforma dorinţa de a vedea Parisul, de pildă, într-un vis greu de atins. Ne-am propus să schimbăm această realitate, aşa că am creat vacanţe pentru toate buzunarele. Românii călătoreau cu autocarul până la Paris, dormeau în hoteluri de două stele, dar a doua zi puteau vedea Turnul Eiffel şi Champs-Elysees, locuri pe care le ştiau doar din poze”.

Astfel, în cei 21 de ani de activitate ai agenţiei, peste 1,5 milioane de români au ales să achiziţioneze un pachet de vacanţă prin intermediul Christian Tour. Iar predilecţia românilor pentru această agenţie de turism se reflectă anual şi în cifra de afaceri, care este în continuă creştere. Spre exemplu, dacă în anul 2017 s-au înregistrat până în luna iulie vânzări de peste 67 de milioane Euro, în primele 7 luni ale anului în curs vânzările efectuate de Christian Tour au depăşit cifra de 70 de milioane Euro. Dar perspectiva îmbucurătoare nu se opreşte aici. Reprezentanţii touroperatorului estimează că până la finele anului vor realiza vânzări de 85 de milioane Euro, ceea ce înseamnă o creştere de 25% comparativ cu 2017. O asemenea performanţă nu poate decât să dovedească aprecierea turiştilor români faţă de această agenţie de turism, care se află în topul preferinţelor lor.

Un alt motiv care stă la baza popularităţii de care se bucură Christian Tour, pe lângă preţurile accesibile, îl reprezintă diversitatea ofertelor de vacanţă. Spre exemplu, aceasta este prima agenţie de turism care a lansat pe piaţă pachete în destinaţii cum ar fi Zakynthos şi Gran Canaria, precum şi prima agenţie care a creat pachete speciale pentru seniori. În prezent, oferta Christian Tour include destinaţii de pe tot mapamondul – din Turcia până în China şi din Thailanda până în Cuba ori Republica Dominicană.

Un alt aspect notabil în ceea ce priveşte aprecierea turiştilor din România şi nu numai faţă de această agenţie de turism şi popularitatea de care se bucură îl reprezintă prezenţa fizică a touroperatorului pe teritoriul ţării noastre prin 40 de agenţii proprii. Acest lucru atestă interesul tot mai ridicat al turiştilor de a călători alături de Christian Tour. Mai mult decât atât, touroperatorul este prezent şi peste hotare – în Polonia, Serbia, Republica Moldova, Grecia, Turcia, Spania şi Statele Unite ale Americii (divizia online).

Pentru a te bucura de ofertele agenţiei de turism Christian Tour şi pentru mai multe detalii despre aceasta, accesează site-ul oficial al touroperatorului!