Ce oferte, promoţii şi reduceri găseşti la furnizorul tău preferat de fişete metalice din România?

Scris de Decebal Ienasoiu, 31 iulie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Un fişet metalic este un obiect de mobilier esenţial în orice birou, cu atât mai mult cu cât vorbim despre o firmă cu mulţi angajaţi şi o vechime destul de mare pe piaţă. De-a lungul timpului, aceasta a strâns zeci, poate chiar sute de bibliorafturi cu acte, contracte şi alte documente mai mult sau mai puţin confidenţiale. Acestea nu sunt folosite în fiecare zi, prin urmare nu trebuie păstrate undeva la vedere, însă trebuie să fie rapid disponibile, în cazul unui control înopinat al autorităţilor competente. În aceste condiţii, un astfel de dulap este soluţia ideală.

Cu toate acestea, achiziţionarea unui fiset metalic sau a mai multora nu este chiar o investiţie nesemnificativă, mai ales pentru o firmă aflată la început de drum sau care se confruntă cu unele dificultăţi financiare. Dacă şi tu te afli într-o asemenea situaţie, pentru a nu afecta bugetul companiei tale, îţi recomandăm să ţii cont de anumite aspecte. În primul rând, trebuie să optezi pentru un furnizor cu o experienţă îndelungată pe piaţă, care are numai recenzii pozitive din partea clienţilor. Doar aşa, te vei asigura că produsul pe care îl cumperi este unul de calitate şi va avea o durată de viaţă mai mare.

În al doilea rând, odată ce ai optat pentru un astfel de magazin, trebuie să afli ce reduceri oferă şi ce promoţii desfăşoară la unele dintre cele mai apreciate modele de fişet metalic. În acest articol, vei afla totul despre ofertele OfficeClass, magazinul online de papetărie, birotică şi mobilier de birou nr. 1 din România, în „showroom-ul” căruia găseşti peste 30 de modele de fişet metalic:

 

  1. Reduceri

La acest capitol, intră fişetele metalice care pot fi achiziţionate la un preţ sub cel de pe piaţă. Spre exemplu, pentru un model cu 4 poliţe + bază, cu dimensiunile de 1.800 x 900 x 400 de milimetri, vopsit gri şi care suportă 60 de kilograme per poliţă, vei plăti doar 780,92 de Lei, în loc de 938,37 de Lei. Similar, pentru un fiset metalic cu dimensiunile de 900 x 400 x 600 de milimetri şi un raft care suportă greutăţi de până la 35 de kilograme, model 2 ECO+, vei cheltui doar 517,29 de Lei, în loc de 667,52 de Lei.

 

  1. Modele „The Best!”

OfficeClass include cele mai bune modele de fişet metalic, din punctul de vedere al raportului calitate-preţ, în categoria „The Best!”. Astfel, un dulap cu trei rafturi şi casetă, pentru utilizare comercială şi industrială, poate fi achiziţionat cu 935,86 de Lei, iar unul cu patru rafturi şi dimensiuni de 900 x 400 x 1.800 de milimetri, vopsit în câmp electrostatic, costă 794,67 de Lei.

 

  1. Fişet metalic + CADOU

Nu în ultimul rând, la achiziţionarea anumitor produse, OfficeClass îţi va oferi cadouri semnificative. Astfel, dacă alegi să cumperi un fişet metalic cu 4 rafturi, care suportă o greutate de 40 de kilograme per poliţă, vei primi complet gratuit 5 bibliorafturi marmorate, economy, de 8 centimetri. Prin urmare, profită acum de ofertele furnizorului tău preferat de papetărie, birotică şi mobilier de birou şi dotează-ţi sediul companiei cu produse de calitate superioară.