Ce condiţii trebuie împlinite pentru a beneficia de credite nebancare de la Provident?

Scris de Decebal Ienasoiu, 20 septembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

credite nebancare

Pentru că orice idee are nevoie şi de sprijinul necesar pentru a fi pusă în aplicare, Provident îţi vine în ajutor! Du-ţi orice plan la bun sfârşit, fie că este vorba de renovarea garajului sau achiziţia unui nou televizor, cu credite nebancare de la Provident! Condiţiile de aplicare pentru un împrumut sunt minime, iar dobânzile sunt fixe, pentru ca tu să nu-ţi dai planul peste cap!

De ce credite nebancare de la Provident? În primul rând, Provident este o insitituţie financiară nebancară ce oferă credite pe termen mediu şi scurt persoanelor din România. Astfel, de peste 13 ani, Provident acordă credite nebancare, deservind până în prezent peste 1 milion de clienţi. Principalele atuuri ale acestei companii sunt transparenţa în privinţa costurilor, dobânzile fixe, precum şi ajutorul oferit de reprezentanţi, care sunt alături de clienţi oricând aceştia au nevoie!

Care sunt condiţiile de aplicare pentru un credit nebancar Provident?

Înainte de a face acest pas, este indicat să te asiguri că ai posibilitatea de a dovedi venitul minim, precum şi restul condiţiilor pentru aplicare. Iată ce îţi trebuie pentru a solicita credite nebancare de la Provident:

  • Vârsta de peste 18 ani împliniţi, precum şi cetăţenie română;
  • Un venit minim de 300 de Lei pe lună, dovedibil (se poate aduce şi talonul de pensie, venit înregistrat la ANAF etc.);
  • Adresa de domiciliu sau reşedinţă pe teritoriul României;
  • Un număr de telefon valabil.

În cazul în care soliciţi un credit prin transfer bancar, vei avea nevoie si de un cont valabil. Alternativ, poţi opta, contra cost, pentru serviciul de gestionare la domiciliu a împrumutului. Ce este însa acest serviciu şi ce presupune?

Provident oferă clienţilor acest serviciu opţional, contra cost, prin intermediul căruia pot intra în posesia banilor în maximum 48 de ore. După o scurtă evaluare, în cazul în care întruneşti condiţiile de aplicare, un reprezentant Provident te va vizita pentru a-ţi aduce banii şi completa documentele necesare. Apoi, la un interval stabilit de comun acord cu reprezentantul Provident, acesta te va vizita săptămânal sau lunar pentru a colecta rambursul.

Ce sume de bani pot împrumuta şi pe ce perioadă?

În cazul unei prime colaborări cu Provident, poţi solicita sume cuprinse între 500 şi 10.000 de Lei. Dacă eşti deja client sau fost client Provident, poţi solicita credite nebancare în valoare de până la 15.000 de Lei, în funcţie de veniturile disponibile, dar şi de comportamentul de plată anterior.

Perioada de rambursare poate diferi, în funcţie de tipul de împrumut ales dar şi de numărul de rate. Foloseşte simulatorul de credite nebancare de pe site-ul Provident, care te ajută să determini numarul de rate şi perioada de rambursare, în funcţie de suma aleasa dar şi de serviciile auxiliare.

Ce se întâmplă dacă nu poţi achita o rată la timp?

În cazul în care nu poţi achita o rată, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să intri în legătură cu reprezentantul tău Provident, în scopul găsirii unei soluţii eficiente. Pentru a face acest lucru, contacteaza departamentul de relaţii cu clienţii la 021.9877 sau, dacă ai optat pentru gestionarea la domiciliu, sună-l direct pe reprezentantul tău Provident!

Cum aplic pentru credite nebancare Provident?

Totul este incredibil de simplu! Poţi fie completa formularul de aplicare de pe site-ul Provident.ro, fie intri în legătură telefonică cu un reprezentant Provident, la numarul 021 275 75 75, de luni până vineri în intervalul orar 8:00-20:00 sau sâmbătă între 9:00 şi 17:00.