Varia – Lecturi de speriat copiii crizei: Proiectul Guvernului Mondial Secret – 6.6.6.

Scris de Ion Burnar, 07 mai 2010 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

In cartea “Iluminatii”, de istoricul, filosoful si politologul francez Pierre-Andre Taguieff, este publicat si un presupus document descoperit de Serge Monast despre Protocolul de la Toronto – Panem et Circenses al Grupului Conspirationist 6.6.6., al Guvernului Mondial Secret. Reproducem cateva din asa-zisele teme, cu atat mai mult cu cat sunt la ordinea zilei pe mapamond.

Orice perioada din istorie care a dus la decaderea civilizatiilor a purtat amprenta tendintei de ratacire a oamenilor. Trebuie sa facem astfel incat aceasta tendinta sa se exprime intr-o Societate mondiala a Distractiei: sex, droguri, sport, calatorii, exotisme. Omul trebuie sa creada ca este “modern”… Este absolut necesara infiltrarea Mass-Mediei prin care vom influenta toate straturile Societatii Occidentale. Noua Ordine Mondiala va da omenirii “Panem et Circenses” pentru a-i abate gandurile de la conspiratiile noastre. Vom combate fundamentele “Societatii Occidentale” care provin, in esenta, direct, din mostenirea iudeo-crestina. Familia, care este nucleul acestei societati trebuie sa dispara. Idem, clasele sociale. Insa trebuie sa procedam astfel incat toate aceste schimbari sa apara ca din vointa populara, cu intreaga aparitie a “Democratiei”. Pentru reusita Planului mondial (Planul Rosu) va trebui sa implementam Birouri pentru Protectia Copilului, ca sa-l modelam in viitor dupa vrerea noastra. Cine-ar cuteza sa se opuna acestora, fara a fi acuzat de barbarie medievala? Transferand Statului rolul de Parinte, ne va fi mai usor sa manipulam viitorimea. Aparent, vom incuraja religiile, cultele si practicile religioase. Eliberarea sexuala va fi un mijloc de a face sa dispara din constiinta populara orice reper al Binelui si al Raului. Caderea acestei stavile religioase si morale ne va da posibilitatea sa desavarsim procesul falsei eliberari de propriul trecut, care nu este, in realitate, decat o forma de sclavie utila Planurilor noastre Mondialiste.

Controlul asupra resurselor FMI, NATO, ONU, ale comisiei UE si ale altor organisme internationale

Grupul 6.6.6 – Aurora Rosie: Caderea statelor-natiune nu mai este decat o chestiune de timp, prioritara scopurilor noastre. Multumita agentilor nostri de infiltrare si a uriaselor noastre mijloace financiare au fost realizate progrese fara precedent in toate domeniile Stiintei si Tehnologiei in care noi detinem controlul financiar al celor mai mari corporatii, inca de pe vremea intalnirilor secrete cu Rothschild, in anii 1956. Prin dezvoltarea computerelor putem controla piata mondiala va trebui sa instrainam productivitatea muncii de scopul ei firesc: scurtarea timpului de munca. O vom reorienta impotriva omului pentru a-l aservi sistemului nostru economic si a nu-i mai lasa alta posibilitate decat sa ni se supuna ca sclav si chiar sa devina un viitor criminal. Prin pierderea a milioane de locuri de munca, prin fuga deghizata a capitalurilor din statele-natiune ne va fi posibil sa punem in pericol de moarte armonia sociala agitand spectrul razboiului civil. Aceasta manipulare internationala a guvernelor si a populatiilor statului-natiune va fi pretextul pentru utilizarea FMI – pe care-l controlam – la exercitatea presiunii asupra guvernelor sa recurga la Bugete de austeritate sub efectul iluziei de reducere a Datoriei Interne, sub efectul ideii incerte de a-si pastra Cota din Creditul International si al aspiratiilor nerealiste la Pacea Sociala. Vom pregati reoganizarea institutiei ONU de forta de mentinere a pacii in forta de interventie. In acest fel, vom trece fara lupta la demilitarizarea statelor, astfel incat nici unul dintre ele sa nu fie suficient de puternic pentru a contesta Puterea Mondiala… (Documentul este datat: iunie 1985, Toronto).