„Contrastele” Cristinei Nabeu, la Biblioteca Judeţeană din Baia Mare

Scris de Lia Bradeanu, 29 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Cristina Adela Nabeu a adus pe simeze expoziţia „Contraste”. Picturile pot fi admirate la Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu” Baia Mare până în 7 octombrie.

La a două expoziţie personală, Cristina Adela Nabeu şi-a adus „Contrastele” pe simeze. Artista este cunoscută în rândul pictorilor băimăreni, şi nu numai. Este absolventă a Centrului Universitar de Nord Baia Mare, secţia arte plastice, specializare pictură, 2013, iar picturile sale au fost admirate de către specialişti.
La vernisaj au fost prezenţi şi membrii unei delegaţii din Africa. Aceştia au subliniat faptul că se simt că şi acasă. Totul datorându-se artistei.
„Adela, fără să fie obligată să facă lucrul acesta, a făcut asta benevol pentru a ajută o comunitate să se integreze. Şi în numele tuturor îi mulţumesc Adelei. Astăzi, o româncă ne-a ajutat să ne simţim ca acasă”, a spus unul dintre oaspeţii africani.
Pentru ca atmosfera să fie cât mai destinsă, nu a lipsit muzica bună. Lorena Şut, studentă la conservator în Cluj-Napoca în anul I, a fost cea care a reuşit să ofere momente de neuitat.