Vitezomanii sancţionaţi de poliţiştii din Baia Sprie şi Şişeşti

Scris de Lia Bradeanu, 12 iulie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt priorităţi ale poliţiştilor rutieri. Astfel, poliţiştii din Baia Sprie şi cei din Şişeşti au acţionat pentru depistarea şi tragerea la răspundere a participanţilor la trafic care pun în pericol siguranţa circulaţiei pe drumurile publice.
Poliţiştii rutieri desfăşoară zilnic activităţi de impunere a legii şi de conştientizare a participanţilor la trafic cu privire la pericolul la care se expun prin nerespectarea normelor legale. Pentru că viteza ocupă un loc important în ierarhia principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, poliţiştii din Baia Sprie împreună cu cei din Şişeşti au desfăşurat ieri, 11 iulie, activităţi axate în special pe combaterea nerespectării regimului legal de viteză.
Au fost supravegheate îndeosebi drumurile cu risc ridicat de producere a accidentelor rutiere generate de viteza excesivă sau neadaptată, au fost verificate mai multe autovehicule şi ca urmare a nerespectării normelor rutiere au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 6 000 de lei.

Poliţiştii vă îndrumă să respectaţi cu stricteţe regulile de circulaţie pe drumurile publice şi vă urează drum bun, în siguranţă!