Trei străzi din Baia Mare au rămas fără apă

Scris de Vasile Gherman, 23 mai 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Azi, se va întrerupe furnizarea apei potabile, în intervalul orar 09.00 – 16.00, pe trei străzi din municipiul Baia Mare. Sistarea se datorează unor lucrări de cuplare la reţeaua nouă de alimentare cu apă potabilă. Vor fi afectaţi de lipsa apei potabile consumatorii de pe strada Petre Dulfu nr. 1, 2, 3, 4, 5, strada Iuliu Maniu nr. 2 şi Aleea Nouă nr. 1, 3, 5, 7, 9, 11.

Pe perioada executării lucrărilor pot apărea disfuncţionalităţi în furnizarea apei: lipsă presiune, apă cu turbiditate ridicată. Aceste disfuncţionalităţi nu vor fi de durată iar în momentul stabilizării debitului, apa va putea fi consumată cu încredere, ca şi până în prezent. Societatea VITAL S.A. solicită înţelegere din partea utilizatorilor pentru disconfortul creat atât pe străzile mai sus menţionate cât si pe cele învecinate cu acestea.Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de această întreruperea a apei să îşi asigure necesarul de apă pentru perioada menţionată.

Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la Dispeceratul S.C.VITAL S.A. tel: 0262 212550; 0262 215150, *1,*2.

V. Gherman