Serviciile Paşapoarte şi Permise au liber pe 16 august

Scris de Vasile Gherman, 14 august 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index

 

Potrivit comunicatului Prefecturii Maramureş cele două servicii, respectiv Paşapoarte şi Permise, nu vor avea program cu publicul în 16 august 2019.

„Prin Hotărârea de Guvern nr.557/2019, publicată în Monitorul Oficial al României nr.644/2019, data de 16 august a fost stabilită pentru salariaţii instituţiilor şi autorităţilor publice ca zi liberă. În acest context, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Inmatriculare a Vehiculelor Maramureş, respectiv Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Maramureş nu vor avea program de lucru cu publicul. În conformitate cu prevederile legislative, pentru recuperarea zilei de muncă stabilite ca zi liberă, instituţiile şi autorităţile publice îşi vor prelungi programul de lucru, până la data de 31 august a.c., potrivit planificărilor stabilite”. s-a precizat în comunicatul Prefecturii Maramureş.
V. Gherman

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.