Se reiau examenele pentru dobândirea permisului de conducere

Scris de Vasile Gherman, 12 iunie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Luni, 15 iunie, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Maramureş va relua examinarea la proba teoretică pentru obţinerea permisului de conducere. Examinarea se va realiza cu respectarea tuturor măsurilor de protecţie individuală, măsurilor de igienă şi de distanţare fizică pentru prevenirea şi limitarea răspândirii infecţiei cu noul Coronavirus.

Dosarele candidaţilor se depun exclusiv în baza unei programări on-line, pe platforma www.drpciv.ro, la secţiunea „Înregistrare dosar examinare”.

Tuturor candidaţilor li se solicită să respecte ora de programare şi să evite aşteptarea suplimentară în spaţiile destinate publicului, de la sediul serviciului din Baia Mare, strada Aleea Şcolii nr. 1.

La desfăşurarea probei teoretice, candidaţii vor avea asupra lor actul de identitate şi dosarul de examinare.

Valabilitatea documentelor publice emise de serviciile publice comunitare regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor se menţine pe toată perioadă stării de alertă, respectiv pentru o perioadă de 90 de zile de la data încetării stării de alertă.

În acelaşi context, pentru aceeaşi perioadă, se menţine valabilitatea documentelor necesare operaţiunilor de înmatriculare, transcriere sau preschimbare a permisului de conducere obţinute de către solicitanţi de la alte autorităţi, instituţii publice sau entităţi.

V. Gherman