Programul de lucru cu publicul la serviciile publice comunitare de permise şi paşapoarte

Scris de Lia Bradeanu, 10 august 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Programul de lucru cu publicul al serviciilor publice comunitare se va desfăşura în zilele de 14 şi 15 august a.c., astfel: Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Maramureş nu va avea program de lucru cu publicul. Persoanele care au fost programate în sistem electronic, în data de 14 august a.c., pentru preschimbarea permisului de conducere, înmatricularea autovehiculelor sau susţinerea examenelor în vederea dobândiri permisului de conducere se vor putea prezenta şi vor fi soluţionaţi favorabil de către angajaţii serviciului în zilele lucrătoare, începând cu data de 16 august.


Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Maramureş va avea program normal de lucru cu publicul, între orele 8.30 – 16.30.
Prefectul Vasile Moldovan a declarat: ”Având în vedere numărul mare de solicitări, angajaţii vor prelua cererile persoanelor, în conformitate cu programărilor stabilite în sistem electronic. De asemenea, am decis deschiderea unei noi staţii de lucru (ghişeu) pentru preluarea cererilor de obţinere a paşaportului temporar electronic şi a paşaportului simplu electronic în sistem vechi, pe bază de bonuri de ordine. Adresăm rugămintea cetăţenilor care se vor prezenta la acest ghişeu, în zilele de 16, 23 şi 30 august a.c., să deţină toate documentele necesare, inclusiv cele care dovedesc achitarea taxei pentru eliberarea documentului de călătorie. O altă măsură dispusă pentru eficientizarea serviciilor angajaţilor în oraşul Borşa a fost de preluare a documentelor la două staţii (ghişee) şi de prelungire a programului de lucru cu două ore pentru populaţia din zonă”.