Maramureşul în finala pentru „Destinaţia anului 2021 în România”

Scris de Vasile Gherman, 11 iunie 2021 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »


Pentru marele trofeu cu titulatura de „Destinaţia anului 2021 în România” cetăţenii din ţară au decis care sunt cele şase locuri preferate. Peste 16.000 de persoane au ales care sunt destinaţiile din ţară calificate în Marea Finală: Banatul Montan, Brăila, Delta Dunării, Iaşi, Ţara Maramureşului şi Oradea.

Va urma cea de-a doua etapă, cea a votului. Oamenii vor vota „Destinaţia anului 2021 în România” împreună cu un juriu format din bloggeri şi profesionişti în turism. În cadrul celui mai ambiţios proiect de promovare a turismului din România, Prima TV va realiza, săptămânal, o emisiune în cadrul căreia vor fi prezentate aceste zone de poveste.

Una după alta, toate cele şase destinaţii candidate la titlu vor fi expuse în cadrul proiectului. Apoi, în platforma destinată votului, www.destinatiaanului.ro/ vor fi cumulate toate voturile şi se va decide care destinaţie se va bucura de faima titlului de „Destinaţia anului 2021 în România”. Noi sperăm ca aceasta să fie Ţara Maramureşului, un ţinut pitoresc, unde tradiţiile se păstrează nealterate, iar oamenii sunt minunaţi.

V. Rohianu