Maramureşenii actualizează contractele la Vital

Scris de Vasile Gherman, 07 octombrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În luna octombrie continuă procesul de actualizare a contractelor de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare, conform graficelor stabilite de Societatea Vital.

Toţi utilizatorii serviciilor prestate de către societate care deţin branşamente individuale la bloc şi case care au contracte încheiate anterior lunii aprilie 2013, sunt invitaţi să se prezinte în vederea actualizării acestora.

Contractele sunt actualizate la agenţiile/ sediul societăţii VITAL, după cum urmează: pentru utilizatorii din localităţile unde operează Societatea Vital, la sediile agenţiilor: Baia Sprie, Sighetu Marmaţiei, Vişeu de Sus, Târgu Lăpuş, Tăuţii Măgherăuş, Seini, Cavnic, Şomcuta Mare şi Ulmeni. Pentru utilizatorii din Baia Mare, strada Gheorghe Şincai nr.21 la Biroul Relaţii cu Publicul, de luni –  joi,  în intervalul orar 07.30 – 16.00 şi  vineri, în intervalul orar 07.30 – 13.30.

La Biroul de Relaţii cu Publicul din cadrul casieriei de pe bulevardul Republicii nr. 62, de luni – joi,  în intervalul orar 07.30 – 16.00 şi  vineri, în intervalul orar 07.30 – 13.30.

Actualizarea contractelor este impusă de noile dispoziţii legale în vigoare în domeniul serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare. Pentru întocmirea contractului, este necesară prezenţa titularului dreptului de proprietate sau a dreptului de folosinţă, sau a împuternicitului notarial al acestuia, cu următoarele documente: Act de proprietate sau contract de închiriere (original şi copie); act de identitate (original şi copie).

„Rugăm utilizatorii serviciilor noastre să îşi actualizeze contractele de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare, până la data de 29 noiembrie 2019. Pentru detalii suplimentare privind actele necesare în vederea actualizării contractului, puteţi contacta Biroul Relaţii cu Publicul la numărul de telefon: 0262 – 213.574, 0262 – 213.575”, spun reprezentanţii societăţi maramureşene.

Branşamente individuale blocuri  – partial: Bd. Traian de la bl. nr. 19 – 36, str. Bucovinei, str. Dimitrie Cantemir, str. Gheorghe Şincai, str. Hera, str. Hortensiei, str. Nicolae Iorga, str. Păşunii, str. Petru Rareş, str. Progresului, str. Săsarului, str.Teatrului, str. Tineretului, Aleea Filaturii.

Abonaţi casnici; Toţi abonaţii casnici care nu au contract de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare, actualizat.

V. Gherman