Împrumut de la prieteni sau prin amanet auto?

Scris de Decebal Ienasoiu, 18 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Problemele financiare sunt printre cele mai neplăcute. Atunci când ai o defecţiune în casă, probleme de sănătate sau ai nevoie de bani pentru salvarea sau extinderea afacerii tale, ai nevoie urgentă de bani.

În aceste cazuri, băncile nu prea au cum să te ajute deoarece aprobarea dosarului de credit necesită multe acte, alergătură şi timp îndelungat de aşteptare. Asadar, ce poţi face? Te poţi împrumuta la prieteni sau poţi face un credit prin amanet auto.

Nimeni nu este străin de existenţă unor situaţii care au necesitat rezolvare urgentă cu ajutorul banilor. Prietenii pot fi extrem de folositori în astfel de cazuri, însa problema lor este ca nu au disponibile sume mari de bani sau poate că se confruntă şi ei cu probleme financiare şi nu au de unde să-ţi dea. În plus, anumiţi oameni preferă să nu îşi strice relaţiile din cauza banilor, asa că pur şi simplu refuză să-şi împrumute amicii cu bani, inventând tot felul de scuze. Dacă pe prieteni nu poţi conta, atunci, ce poţi face pentru a trece peste criza financiara personală? Poţi împrumuta bani de la un amanet auto, girând cu autoturismul tău. În felul acesta, faci rost de orice sumă de bani ai nevoie foarte rapid, fără să stai la mila prietenilor. Firmele de amanet auto sunt instituţii financiare nebancare, acreditate de Banca Naţională a României, deci totul este legal şi transparent.

Care sunt avantajele unui credit prin Amanet Auto?

Amanet Auto este o companie financiară din Bucureşti, cu renume în domeniu, care te poate salva din orice problemă ce ţine de bani. Cu un minimum de acte şi într-un timp record (30 de minute) faci rost de suma necesară, care este în general situată între 60% şi 75% din valoarea maşinii tale, în funcâie de anul de fabricaţie şi de felul în care se prezintă.

Printre avantajele acetui tip de împrumut se numără:

  • 0% comision şi dobândă în prima lună

Poţi împrumuta bani fără nicio o obligaţie financiară în prima lună. Apoi, din a doua lună, dobânda pe care trebuie să o plăteşti este foarte avantajoasă: între 0,16%  şi 0,3% pe zi, în funcţie de suma şi de perioada derulării contractului.

  • Promptitudine

Când ai nevoie de bani rapid, nu mai pierde timpul căutând alte variante care iţi pot agrava problema. Creditul prin amanet auto te ajută să iţi rezolvi problemele financiare în doar jumătate de oră. Tot ceea ce trebuie să faci este să contactezi un reprezentant al companiei şi să te deplasezi la sediu pentru semnarea contractului. Amanet Auto verifică actele, face inspecţia şi evaluarea maşinii şi iţi furnizează banii necesari.

  • Dosar simplu

Ai nevoie de foarte puţine documente pentru a lua un împrumut de la Amanet Auto: buletinul, talonul maşinii şi cartea de identitate a autoturismului. Persoanele juridice mai au nevoie şi de ştampilă, CUI şi actul constitutiv al societăţii. În felul acesta, câştigi timp preţios şi scapi de bătăi de cap.

  • Contract transparent

Amanet Auto iţi oferă un contract simplu, transparent şi usor de înţeles. Acesta nu conţine costuri suplimentare sau clauze abuzive, aşa că vei fi ferit de surprize neplăcute atunci când revii să achiţi împrumutul şi să-ţi recuperezi maşina.

  • Siguranţa maşinii

Maşina pe care o laşi garanţie pentru banii împrumutaţi este păstrată în condiţii de maximă siguranţă. Ea este păzită de o firmă specializată şi monitorizată cu ajutorul camerelor video 24 de ore din 24. Tu vei avea acces la imagini online, acasă, la birou sau oriunde ai o conexiune la Internet.

Dacă vrei şi tu un astfel de credit, apelează chiar acum la Amanet Auto. Sună la 0723.444.200 şi un reprezentant al firmei te va ajuta cu orice informaţie ai nevoie. Aici, vei găsi condiţii foarte avantajoase, proceduri simple şi rapide şi vei avea parte de o experienţă plăcută. Un alt beneficiu oferit de această companie este faptul că acceptă şi oamenii înscrişi ca rău platnici în biroul de credit.