Gheorghe Nistor a fost condus pe ultimul drum de colegi din întreaga ţară

Scris de Lia Bradeanu, 09 ianuarie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

inmormantare-site-350x197Sute de persoane au participat la înmormântarea poliţistului din Vişeu de Jos ucis în urmă cu câteva zile. Colegii săi au fost cei care au dus sicriul la groapă şi au fost trase salve de armă în memoria celui care a fost Gheorghe Nistor, ucis în timp ce se află în timpul orelor de serviciu.

Gheorghe Nistor avea doar 48 de ani şi era tatăl a doi copii. Acesta lucra în cadrul Inspectoratului de Poliţie Maramureş din 1995 şi urma să se pensioneze. Şeful de post nu a  mai apucat acest lucru având în vedere că în seara de miercuri, 4 ianuarie, a fost înjunghiat mortal.

În acest caz a fost deschisă o anchetă iar oamenii legii au reţinut doi suspecţi. Este vorba de fraţii Ioan Adrian şi Marius Ovidiu Tomoiagă. Cei doi au fost arestaţi pentru 30 de zile. Se pare sunt cunoscuţi în cercurile de prieteni ca şi consumatori de droguri.

Sicriul cu trupul neînsufleţit a fost condus pe ultimul drum de către colegii de serviciu a şefului de post din Vişeu de Jos. În semn de consideraţie şi respect au fost trase salve de armă pentru cel care a fost tată, soţ dar şi un bun camarad. Poliţişti din întreaga ţară şi-au exprimat regretul pentru oribilă crimă care a avut loc în localitatea din Maramureş.