Dialog între conducerea IPJ şi organizaţiile sindicale

Scris de Lia Bradeanu, 20 ianuarie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

La sediul Inspectoratului de Poliţie de Poliţie al Judeţului Maramureş, joi, 19 ianuarie, în continuarea ceremoniei de depunere a jurământului de credinţă a agenţilor de poliţie încadraţi din sursă externă şi reîncadrare, conducerea unităţii a avut o întâlnire de lucru cu reprezentanţii organizaţiilor sindicale.

În cadrul întâlnirii au fost discutate aspecte legate de respectarea drepturilor poliţiştilor dar şi de recentul eveniment în care subinspectorul de poliţie Nistor Gheorghe şi-a pierdut viaţa.

Chestor de poliţie dr. Viorica Marincaş a abordat cu reprezentanţii sindicali principalele probleme cu care se confruntă personalul inspectoratului, stabilindu-se măsuri comune de menţinere a unui climat optim de muncă precum şi de îmbunătăţire a acestora, în funcţie de fondurile financiare, logistice şi umane repartizate.

Concluzia comună a fost că aspectele abordate necesită o rezolvare imediată în vederea asigurării unui climat corespunzător de ordine  şi siguranţă publică la nivelul judeţului.

De asemenea conducerea unităţii a dat asigurări că va răspunde cu receptivitate la orice problemă a poliţiştilor, că se va implica în continuare în soluţionarea acestora şi că va sprijini organizaţiile sindicale în demersurile pe care acestea le vor întreprinde.