Bărbatul care şi-a înjunghiat soţia şi soacra s-a predat la poliţia din Borşa

Scris de Lia Bradeanu, 12 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Localnicii din oraşul Borşa nu îşi explică ce a fost în mintea bărbatului care şi-a înjunghiat nevasta şi soacră în localitatea Moisei. Vecinii susţin că îl ştiu pe Remus drept un om harnic şi gospodar şi nici nu ştiau că soţii sunt în divorţ.

Bărbatul care şi-a înjunghiat soţia şi soacra în timp ce acestea culegeau ciuperci în pădurile din Moisei s-a predat la Poliţia din Borşa. El le-a spus oamenilor legii că nu ştie ce s-a întâmplat. Localnicii spun că bărbatul a avut un moment de rătăcire pentru că îl ştiu drept un om harnic şi chibzuit.

Localnicii cred că totul s-a întâmplat din cauza geloziei. Bărbatul a mai avut accese de furie din această cauza cu atât mai mult cu cât soţia plecase de la el şi locuia împreună cu părinţii ei. Soacra agresorului a fost internată la Spitalul Judeţean Baia Mare în timp ce soţia a fost lăsată de medicii din Borşa să plece acasă după ce i-au fost acordate îngrijiri medicale.

Pe numele bărbatului a fost deschis dosar penal fiind în momentul de faţă internat în Secţia Psihiatrie a Spitalului din Sighetu Marmaţiei în vederea efectuării expertizei psihiatrice.