Accident de circulaţie la Suciu de Sus

Scris de Lia Bradeanu, 15 iunie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În noaptea de miercuri spre joi, pe DJ 171 la Suciu de Sus, a avut loc un eveniment rutier în urma căruia o persoană a fost rănită grav. Din primele cercetări efectuate de poliţişti s-a constatat că, la intersecţia dintre un drum local şi drumul judeţean, un tânăr de 23 de ani care conducea o autoutilitară spre centrul localităţii, nu a acordat prioritate de trecere unei motociclete şi a intrat în coliziune cu aceasta.

În urma impactului, conducătorul motocicletei, un tânăr de 22 de ani din Suciu de Sus, a suferit vătămări corporale şi a fost transportat la Spitalul Târgu Lăpuş unde a rămas internat pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Poliţiştii au constatat că acesta nu deţinea permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul. Mai mult, acesta nu purta cască de protecţie iar motocicleta nu avea aplicat numărul de înmatriculare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Victimei i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările continuă iar la finalizarea lor vor fi dispuse măsurile legale.