Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/info/public_html/arhiva/database.php on line 2
Vineri, 27 Martie 2009     
Ediţia de azi
 
     
  Vezi ediţia de azi  
 
 
 
 
 
 
Informaţii utile
 
112 - Apel unic de urgenţă
741111 - Ambulanţa
711212 - Pompieri
710928 - Distrigaz
952 - Informaţii CFR
929 - Deranjamente Electrica
807777 - Poliţia
735195 - Informaţia Zilei
 
 
 
 
 
 
 
Ultima Pagină
Ieri, pompierii au simulat un incendiu la Unicarm
Ieri, de la ora 9, Detaşamentul de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Satu Mare a simulat un incendiu de proporţii, pe o suprafaţă de 300 metri pătraţi, la SC Unicarm SRL Vetiş.
Ţinând cont de mărimea firmei, dacă ar fi fost vorba despre un caz real, urmările ar fi putut fi devastatoare.
Conducerea exerciţiului a fost asigurată de către Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, reprezentat de subprefectul judeţului, Ştefan Gati, împreună cu împuternicitul la comandă al ISU, colonel Burz Iulian.
La exerciţiu au participat vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Valentin Macec, inspectorul şef al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Satu Mare, locotenent colonel Avram Gheorghe, şi directorul general al operatorului economic, Lucuţ Vasile.
Scopul acestui exerciţiu a fost instruirea personalului încadrat la S.C. Unicarm S.R.L., dar şi dezvoltarea cooperării dintre ISU al judeţului Satu Mare, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Vetiş.
M. G.
Adauga comentariu
Alte ştiri