Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/info/public_html/arhiva/database.php on line 2
Vineri, 27 Martie 2009     
Ediţia de azi
 
     
  Vezi ediţia de azi  
 
 
 
 
 
 
Informaţii utile
 
112 - Apel unic de urgenţă
741111 - Ambulanţa
711212 - Pompieri
710928 - Distrigaz
952 - Informaţii CFR
929 - Deranjamente Electrica
807777 - Poliţia
735195 - Informaţia Zilei
 
 
 
 
 
 
 
Ultima Pagină
Conservatorii protestează azi împotriva Codului Penal
Azi, în faţa Ministerului Justiţiei, va avea loc “Mitingul pentru normalitate”, iniţiat de Partidul Conservator.
La acest miting sunt aşteptaţi liderii şi parlamentarii PC, împreună cu o serie de ONG-uri care susţin poziţia conservatorilor, informează Viorel Pop, preşedintele interimar al organizaţiei judeţene PC Satu Mare, într-un comunicat.
Conservatorii sunt nemulţumiţi de prevederile privin incestul, prostituţia şi ofensa adusă unor însemne. În acest moment, pe principiul “ceea ce nu este explicit pedepsit de lege este permis”, noul Cod Penal încurajează incestul, iar prevederile care stipulau foarte clar pedepse pentru persoanele care practică prostituţia au fost eliminate, susţin conservatorii.
Ca partid care apără valorile, PC consideră drapelul naţional ca un element de mândrie naţională şi lipsa unor prevederi clare pentru cei care ar putea avea un comportament neadecvat faţă de drapel sau însemnele naţionale nu poate fi acceptată.
Adauga comentariu
 
 
Nume
 
Adresa de e-mail
 
Titlu
 
Comentariu
 
 
 
 
Alte ştiri