Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/info/public_html/arhiva/database.php on line 2
Vineri, 27 Martie 2009     
Ediţia de azi
 
     
  Vezi ediţia de azi  
 
 
 
 
 
 
Informaţii utile
 
112 - Apel unic de urgenţă
741111 - Ambulanţa
711212 - Pompieri
710928 - Distrigaz
952 - Informaţii CFR
929 - Deranjamente Electrica
807777 - Poliţia
735195 - Informaţia Zilei
 
 
 
 
 
 
 
Ultima Pagină
“Rolls Cream” concertează la Club Insomnia
Club Insomnia din Satu Mare ţi-a pregătit şi pentru acest sfârşit de săptămână multe surprize şi o distracţie pe cinste, aşa cum te-a obişnuit.
Ca şi până acum, seara de vineri este dedicată muzicii live, de calitate. Începând cu ora 21, trupa sătmăreană “Rolls Cream” va susţine un concert live, cu piese care nu au cum să nu îţi facă seara mai bună. Membrii trupei “Rolls Cream” promit să te încânte cu cea mai bună muzică live, blues, jazz şi rock&roll. După concert distracţia continuă în acelaşi stil. Ţi s-a pregătit un retro party, cu cea mai bună muzică, asigurată de DJ Soso şi DJ Cătă.
Şi cum luna martie este dedicată femeilor, sâmbătă seara petrecerea continuă cu Lady’s Night. Reprezentantele sexului frumos au un mic cadou, o băutură din partea casei, la intrare.
Deja ştii că cele mai incendiare sfârşituri de săptămână sunt doar în Club Insomnia. În caz că nu, poţi să suni pentru informaţii şi rezervări la 0721.246.760 sau să întri pe site-ul www.clubinsomnia.ro.
Laura Micovschi
Adauga comentariu
Alte ştiri