Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/info/public_html/arhiva/database.php on line 2
Vineri, 27 Martie 2009     
Ediţia de azi
 
     
  Vezi ediţia de azi  
 
 
 
 
 
 
Informaţii utile
 
112 - Apel unic de urgenţă
741111 - Ambulanţa
711212 - Pompieri
710928 - Distrigaz
952 - Informaţii CFR
929 - Deranjamente Electrica
807777 - Poliţia
735195 - Informaţia Zilei
 
 
 
 
 
 
 
Horoscopul zilei
27 Martie 2009
Berbec
21 martie - 19 aprilie
Lucrurile merg foarte bine la serviciu, ai un sentiment de muncă bine făcută, iar dacă la ceea ce simţi tu mai primeşti şi laude de la superiori, atunci ai numai motive de satisfacţie. Poţi fi premiat sau apreciat în faţa unui colectiv.
 
Taur
20 aprilie - 20 mai
Încearcă să nu te bagi în situaţii cu un oarecare risc, pentru că vei avea de plătit mai mult decât ţi se pare la prima vedere. Situaţia e tensionată, pentru că te afli într-un mediu în care plutesc resentimente, invidii, orgolii şi răutăţi.
 
Gemeni
21 mai - 21 iunie
Te alături unui colectiv în care vei juca un rol important, ca un deschizător de drumuri sau lider de opinie. Atitudinea ta optimistă cu privire la viitor îi va ajuta şi pe ceilalţi să meargă pe acest drum, cu încredere în rezultatele finale.
 
Rac
22 iunie - 22 iulie
Trebuie să obţii victoria într-o confruntare la care eşti provocat să participi. Implică-te trup şi suflet, pentru că rezultatul final este pregătit special pentru tine şi ar fi păcat ca din dorinţa de a nu face valuri să oferi altuia norocul pe tavă.
 
Leu
23 iulie - 22 august
Intervii la momentul oportun într-o situaţie neclară. Reuşeşti să pui faţă în faţă două tabere adverse, două direcţii diametral opuse şi, cântărind totul imparţial, vei reuşi să extragi o concluzie ce te va ajuta să faci alegerea cea mai bună.
 
Fecioară
23 august - 22 septembrie
Relaţionezi foarte uşor cu lumea şi dacă nimereşti într-un mediu numeros azi ai putea să-ţi faci o mulţime de noi prieteni. Vei ieşi în evidenţă prin atitudinea ta amicală şi prin calităţile tale de necontestat în domeniul comunicării.
 
Balanţă
23 septembrie - 22 octombrie
Crizele nu se resimt doar în plan financiar, ci şi în plan emoţional. Fie că treci printr-o situaţie de risc legată de relaţia ta de suflet, fie că e vorba de stări ciudate ale psihicului tău, în inima ta se petrec adevărate cutremure.
 
Scorpion
23 octombrie - 21 noiembrie
Incearcă să nu iei decizii rapide azi, pentru că ele nu vor fi şi cele mai eficiente. Mai târziu, când vei fi ieşit de sub influenţa impulsurilor de moment, vei descoperi soluţii mai bune şi mai practice, regretând că te-ai pripit.
 
Săgetător
22 noiembrie - 21 decembrie
Ai bani în cont, dar nu îi cheltui fără să judeci. Cu cât te abţii de la cheltuieli neimportante, cu atât vei fi mai câştigat, pentru că va veni o zi în care aceşti bani pe care acum reuşeşti să îi salvezi îţi vor putea fi de mare folos.
 
Capricorn
22 decembrie - 19 ianuarie
Viaţa de familie este o plăcere - te întorci acasă obosit şi stresat, dar prezenţa celor dragi este benefică. O discuţie cu partenerul despre problemele de serviciu va fi eliberatoare, după care te vei putea ocupa de treburile casnice.
 
Vărsător
20 ianuarie - 18 februarie
Ai un efect mobilizator asupra unui grup mai mare, pentru că tu reuşeşti să le prezinţi viitorul în nişte lumini foarte convingătoare. Tu reuşeşti să îi împingi de la spate şi să le insufli energia care să-i ducă la rezultate foarte bune.
 
Peşti
19 februarie - 20 martie
Cineva te sfătuieşte să pui punct unei acţiuni care nu va duce la rezultatele pe care le-ai vizat iniţial. A duce mai departe acest proiect nu ar fi decât pierdere de timp şi consum inutil de energie, deci analizează rapid ce e mai bine să faci.