Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/info/public_html/arhiva/database.php on line 2
Miercuri, 04 Martie 2009     
Ediţia de azi
 
     
  Vezi ediţia de azi  
 
 
 
 
 
 
Informaţii utile
 
112 - Apel unic de urgenţă
741111 - Ambulanţa
711212 - Pompieri
710928 - Distrigaz
952 - Informaţii CFR
929 - Deranjamente Electrica
807777 - Poliţia
735195 - Informaţia Zilei
 
 
 
 
 
 
 
Horoscopul zilei
04 Martie 2009
Berbec
21 martie - 19 aprilie
Sprijinul care vine azi în cel mai potrivit moment te scoate dintr-o situaţie dificilă, iar cel care te va ajuta va deveni eroul zilei. Ţi-a câştigat recunoştinţa şi simpatia, ba mai mult, simţi că îi eşti dator şi vei căuta să-l recompensezi.
 
Taur
20 aprilie - 20 mai
Pregăteşti terenul pentru perioada următoare în cele mai mici amănunte. Se apropie un eveniment care necesită maximă concentrare din partea ta şi profiţi de timpul disponibil pentru a fi sigur că vei duce totul la îndeplinire perfect.
 
Gemeni
21 mai - 21 iunie
Uneori contradicţiile sunt constructive, pentru că te obligă să îţi pui mintea la contribuţie pentru a găsi soluţii îndrăzneţe, prin care să dai replici bine argumentate. Cineva te provoacă, dar vei descoperi că nu o face din răutate.
 
Rac
22 iunie - 22 iulie
La vorbele tale frumoase, la diplomaţie şi amabilitate, din păcate ţi se răspunde tăios şi nepoliticos, ceea ce un suflet sensibil ca al tău va înţelege a fi un afront personal. Nu lua în seamă răutăţile celor care nu cunosc bunul simţ.
 
Leu
23 iulie - 22 august
Iubirea ta ia o conotaţie secretă, dar totul pare a fi doar un vis pe care nu îl poţi exprima în cuvinte, nu-l poţi povesti nimănui. Iubeşti în taină, poate pe altcineva decât partenerul tău oficial, şi e normal să nu poţi face publice emoţiile tale.
 
Fecioară
23 august - 22 septembrie
Ai îndoieli puternice în acţiunile pe care le întreprinzi. Dacă nu crezi în reuşita finală a eforturilor tale şi nu ai încredere că ceea ce faci duce undeva, e şi normal să nu mai ai niciun chef să lupţi mai departe pentru ce ai început.
 
Balanţă
23 septembrie - 22 octombrie
Iubirea nu ţi se oferă pe tavă, trebuie să şi faci ceva pentru a o câştiga, ca atare nu te baza doar pe farmecul tău infailibil. Cel pe care vrei să-l cucereşti nu e accesibil cât ai bate din palme, deci adună-ţi forţele dacă vrei să fie al tău!
 
Scorpion
23 octombrie - 21 noiembrie
Eşti total dedicat iubirii, vieţii de familie, oamenilor la care ţii, pentru că ei sunt prioritari. Azi părinţii sau partenerul au nevoie de tine mai mult ca oricând, deci organizează-ţi timpul în aşa fel încât să le acorzi lor toată atenţia.
 
Săgetător
22 noiembrie - 21 decembrie
Ai grijă când te adresezi unor persoane mai sensibile, pentru că o glumă deplasată poate avea efect neplăcut asupra psihicului lor. Nu profita de slăbiciunile lor, pentru că nu merită să te joci nici cu nervii, nici cu sentimentele lor.
 
Capricorn
22 decembrie - 19 ianuarie
Eşti un pic mirat de manifestările unora atunci când îi tratezi cu o atitudine deschisă, jovială, plină de viaţă. Te-ai aşteptat să-i vezi că se bucură, sunt încântaţi atunci când te văd, dar unii se fac că nici nu te-au observat.
 
Vărsător
20 ianuarie - 18 februarie
Ai mult de lucru, dar nu trebuie a te baza doar pe cunoştinţele tale, ci ai nevoie şi de un sfat specializat în plus. Apelează la un expert, la un coleg cu mai multă experienţă, la un mentor de al cărui cuvânt ţii cont întotdeauna.
 
Peşti
19 februarie - 20 martie
Nu arunca aşa cu banii, gândeşte de o sută de ori înainte de a deschide portofelul, pentru că azi eşti predispus la capricii financiare care pot lăsa urme grave în buget. Eşti cel mai câştigat azi dacă nu porţi niciun ban în buzunar.