Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/info/public_html/arhiva/database.php on line 2
Miercuri, 04 Martie 2009     
Ediţia de azi
 
     
  Vezi ediţia de azi  
 
 
 
 
 
 
Informaţii utile
 
112 - Apel unic de urgenţă
741111 - Ambulanţa
711212 - Pompieri
710928 - Distrigaz
952 - Informaţii CFR
929 - Deranjamente Electrica
807777 - Poliţia
735195 - Informaţia Zilei
 
 
 
 
 
 
 
Actualitatea
Parteneriat intre gradinite din Negresti si Ucraina
Parteneriatele sunt forme de implicare a unor unitati scolare si s-au prescolare de invatamant in organizarea unor activitati comune. Despre un asemenea mod de colaborare transfrontaliera am aflat recent de la Natalia Lazar, directorul Casei de Cultura din Negresti-Oas. "Am sprijinit realizarea unui parteneriat educational între Gradinita cu Program Prelungit (G.P.P.) nr. 7 Negresti Oas - director Rodica Danut, cu Gradinita din Biserica Alba (Ucraina), director Ileana Popovici. Între cele doua institutii de invatamant au avut loc deja schimburi de experienta, activitati comune." Tot in cadrul parteneriatului, vineri, 6 martie 2009, la ora 15, la gradinita mai sus mentionata, va avea loc vernisajul expozitiei dedicate zilei femeii, reunita sub genericul "Surasul primaverii" editia a III-a. In expozitie sunt incluse si lucrari ale copiilor din localitatea Biserica Alba - Ucraina, care din pacate vor fi reprezentanti la eveniment doar de lucrarile trimise.
Duminica, Natalia Lazar, insotita de un grup de tineri din Ansamblul folcloric "Oasul" din Negresti-Oas, va participa la Festivalul folcloric "Martisor", care se va desfasura in localitatea Biserica Alba din Ucraina.
Adauga comentariu
Alte ştiri