Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/info/public_html/arhiva/database.php on line 2
Miercuri, 04 Martie 2009     
Ediţia de azi
 
     
  Vezi ediţia de azi  
 
 
 
 
 
 
Informaţii utile
 
112 - Apel unic de urgenţă
741111 - Ambulanţa
711212 - Pompieri
710928 - Distrigaz
952 - Informaţii CFR
929 - Deranjamente Electrica
807777 - Poliţia
735195 - Informaţia Zilei
 
 
 
 
 
 
 
Actualitatea
Serbare la Gradinita 7
Saptamana aceasta fiecare copil, de la mic la mare, doreste sa ii transmita mamei, cum stie el mai bine, un sincer "La Multi Ani!". Unii daruiesc martisoare, altii canta, unii danseaza, iar altii le spun mamelor lor poezii.
Azi, la Gradinita cu Program Prelungit nr. 7 din Satu Mare a fost mare sarbatoare. Cei 23 de copilasi ai grupei pregatitoare, viitori bobocei ai clasei I, indrumati de educatoarele Diana Gheghes si Nicoleta Lucut, le-au pregatit mamicilor, bunicilor si tuturor invitatelor la serbare, un scenariu literar - muzical pe tema "De ziua ta, mamico". A fost un spectacol in toata puterea cuvantului. Maria, Darius, Alex, Tamas, Damaris, Ralf, Daria, Laura, Helga, Andrei, Stefania, Paula, Rares, Angelo, Adrian, Tudor, Denis, Gabriel, Lorena, Karina, Anda, Leonor si Vivien au cantat o multime de cantecele, au recitat o sumedenie de poezii dedicate mamei si au sustinut un moment de dansuri lambada si macarena care a aprins calcaiele publicului. Pentru momentul de dansuri atat fetitele, cat si baietii, au fost imbracati corespunzator, in tinute specifice. Cel mai apreciat moment al serbarii a fost sceneta in care a fost redata povestea uni dans Charleston, poveste interpretata muzical de o fetita talentata a grupei pregatitoare. Copiii au fost aplaudati la scena deschisa de cei prezenti la minunata serbare. Din spectacol nu a lipsit parada modei, fetitele si baieteii prezentand tinute moderne recomandate pentru primavara acestui an.
Saptamana aceasta la Gradinita cu Program Prelungit nr. 7 serbarile se tin lant, fiindca toti prescolarii gradinitei au pregatit alaturi de educatoarele lor serbarea dedicata Zilei Mamei, un martisor si o poza in dar.
Adauga comentariu
Alte ştiri