Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/info/public_html/arhiva/database.php on line 2
Miercuri, 04 Martie 2009     
Ediţia de azi
 
     
  Vezi ediţia de azi  
 
 
 
 
 
 
Informaţii utile
 
112 - Apel unic de urgenţă
741111 - Ambulanţa
711212 - Pompieri
710928 - Distrigaz
952 - Informaţii CFR
929 - Deranjamente Electrica
807777 - Poliţia
735195 - Informaţia Zilei
 
 
 
 
 
 
 
Actualitatea
Mort gasit la Livada
Azi, in locul numit Groapa Cailor, de pe raza orasului Livada, in imediata apropiere de canalul Rata a fost gasita o parte dintr-un cadavru uman. In dupa amiaza zilei respective, un localnic i-a sesizat pe politistii din cadrul Politiei oras Livada ca a gasit picioarele unui om. Imediat la fata locului s-au deplasat politistii din localitate precum si specialistii criminalisti si judiciaristi. din primele verificari rezulta ca este vorba de un localnic disparut in cursul lunii noiembrie 2008. Oamenii legii au "periat" imprejurimile in cautarea si a altor parti din cadavru. De mentionat este faptul ca marti, 3 martie a fost gasita doar partea de la brau in jos a decedatului. Acum politistii trebuie sa stabileasca daca in cauza este vorba de crima, moarte naturala sau sinucidere.
Omul in varsta de 55 de ani, zis Joco (Ioto), din Livada, locuia singur intr-un apartament primit de la Primaria orasului Livada. In ultima perioada insa el a dormit prin uscatorul blocurilor deoarece in apartamentul lui domnea o mizerie de nedescris. Periodic el se intalnea cu un alt localnic, cei doi fiind prieteni. Pe la mijlocul lunii noiembrie, prietenul lui i-a sesizat pe politistii din localitate, spunandu-le ca de cateva zile nu la vazut pe Joco. Atunci, politistii au efectuat cercetarea la fata locului, au prelevat urme din apartament, fire de par si au discutat cu localnici etc. De la o persoana au afalt ca prin 10 noiembrie seara, Joco a fost vazut beat, pe terasa localului in apropierea caruia a fost gasit. Oameni povestesc ca in perioadele lui bune, Joco picta foarte frumos. Seful Politiei oras Livada isi aminteste ca in urma cu ceva timp, Joco ar fi fost cautat de un reprezentant al unei banci din Negresti Oas, deoarece barbatul avea de rambursat un credit de aproximativ 60 de milioane de lei vechi. Deoarece n-a fost casatorit niciodata, pana in urma cu ceva ani, Joco a avut-o doar pe mama lui. Insa femeia a decedat, iar Joco a ajuns practic sa traiasca din mila localnicilor. Patroana unui local din Livada ii mai dadea mancare si haine. Practic partea din cadavru a fost identificata dupa imbracaminte. De asemenea in zona a fost gasit si parul barbatului. Joco purta plete. Patroana localului a fost cea care a recunoscut imbracamintea.
Adauga comentariu
Alte ştiri