Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/info/public_html/arhiva/database.php on line 2
Miercuri, 04 Martie 2009     
Ediţia de azi
 
     
  Vezi ediţia de azi  
 
 
 
 
 
 
Informaţii utile
 
112 - Apel unic de urgenţă
741111 - Ambulanţa
711212 - Pompieri
710928 - Distrigaz
952 - Informaţii CFR
929 - Deranjamente Electrica
807777 - Poliţia
735195 - Informaţia Zilei
 
 
 
 
 
 
 
Actualitatea
Concurs pentru posturi in spitale
Pana la data de 11 martie, medicii specialisti si medicii rezidenti in ultimul an au posibilitatea de a se inscrie la Directia de Sanatate Publica Satu Mare in vederea sustinerii concursului pentru ocuparea unuia din cele 31 de locuri vacante existente in cadrul unitatilor sanitare cu paturi din judetul Satu Mare. Cele 31 de posturi scoase la concurs s-a facut pe baza solicitarilor inainte DSP, de fiecare spital in parte, dupa cum urmeaza: 13 posturi - Spitalul Judetean de Urgenta Satu Mare; 4 posturi - Spitalul Judetean de Pneumoftiziologie; 5 posturi - Spitalul Municipal Carei; 5 posturi - Spitalul Orasenesc Negresti Oas; 2 posturi - Spitalul orasenesc Tasnad si 2 posturi pentru Serviciul Judetean de Ambulanta Satu Mare. In mare parte posturile scoase la concurs vizeaza specialitati deficitare cum ar fi: radiologia, medicina de laborator sau medicina de urgenta. Potrivit datelor prezentate de directorul executiv al DSP Satu Mare, dr. Elisabeta Rat, Ministerul Sanatatii va scoate la concurs 3000 de posturi vacante din care 1500 pentru medici specialisti si 1500 pentru medici rezidenti. Pentru acest concurs Judetul Satu Mare a fost arondat centrului universitar medical Cluj.
Desfasurarea concursului va avea loc in perioada 25 martie - 6 aprilie, prin sustinerea a trei probe: analiza si evaluarea activitatii profesionale si stiintifice; proba scrisa si proba clinica. Rezultatele vor fi facute publice la data de 24 aprilie, iar pe data de 29 aprilie va avea loc alegerea postului.
Directorul DSP a amintit faptul ca posturile neocupate vor putea fi redistribuite, astfel incat medicii care au promovat concursul vor putea alege un loc in judetele unde locurile nu au fost ocupate. Totodata Centrul National pentru Perfectionare in domeniul sanitar are in vedere dupa prima sesiune de concurs, organizarea unei noi etape, pentru posturile ramase vacante.
Pentru posturile de specialist se pot prezenta la concurs medici primari si specialisti, confirmati in specialitatile in care sunt publicate posturile pentru care doresc sa concureze. Pentru cele de rezidenti in ultimul an, pot sa candideze medici rezidenti ultimul an, confirmati in specialitatile in care sunt publicate posturile pentru care doresc sa concureze.
Adauga comentariu
Alte ştiri