Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/info/public_html/arhiva/database.php on line 2
Miercuri, 04 Martie 2009     
Ediţia de azi
 
     
  Vezi ediţia de azi  
 
 
 
 
 
 
Informaţii utile
 
112 - Apel unic de urgenţă
741111 - Ambulanţa
711212 - Pompieri
710928 - Distrigaz
952 - Informaţii CFR
929 - Deranjamente Electrica
807777 - Poliţia
735195 - Informaţia Zilei
 
 
 
 
 
 
 
Actualitatea
Spectacol de 8 Martie la Centrul Creatiei
Maine, la Centrul pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale va avea loc incepand cu ora 15.30 un spectacol dedicat zilei de 8 Martie, intitulat "Mama - ieri si azi". Spectacolul muzical - literar va fi sustinut de catre elevii a patru scoli din judet.
Este vorba despre Scoala cu clasele I-VIII "Constantin Brancoveanu", Scoala cu clasele I-VIII "Vasile Lucaciu", Scoala cu clasele I-VIII Nr. 7 si Scoala Generala din Piscolt. Din program vor face parte trupa de teatru muzical "Ars Nova", care va deschide spectacolul. Elevii grupului multicultural "Diversitas" din Piscolt vor aduce un omagiu tuturor mamelor printr-un moment de dansuri tematice. Un grup de elevii ai Scolii Nr. 7 din Satu Mare, care fac parte din sezatoarea folclorica "C-asa-i datina la noi" , acompaniati de de ansamblul "Codrisorul" de la Palatul Copiilor, sub indrumarea maestrului Nicu Miclaus.
Spectacolul dedicat femeii va avea loc in sala festiva a Centrului. In holul Centrului va fi organizata o expozitie de felicitari de 8 Martie, confectionate de catre elevii celor patru scoli implicate in activitate. Spectacolul a fost coordonat de catre profesoarele Crina Barle si Corina Surducan, iar regia artistica este semnata de Valeriu Ioan.
Adauga comentariu
Alte ştiri