Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/info/public_html/arhiva/database.php on line 2
Miercuri, 04 Martie 2009     
Ediţia de azi
 
     
  Vezi ediţia de azi  
 
 
 
 
 
 
Informaţii utile
 
112 - Apel unic de urgenţă
741111 - Ambulanţa
711212 - Pompieri
710928 - Distrigaz
952 - Informaţii CFR
929 - Deranjamente Electrica
807777 - Poliţia
735195 - Informaţia Zilei
 
 
 
 
 
 
 
Actualitatea
Guvernul menţine unele prime, stimulente şi plata orelor suplimentare
Guvernul a decis să menţină unele prime, stimulentele şi plata orelor suplimentare pentru bugetari. Potrivit NewsIn, noul proiect de ordonanţă elaborat de Ministerul Muncii prevede acordarea în continuare a 13 sporuri, în condiţiile în care vechea ordonanţă elimina 18 sporuri şi indemnizaţii.
Printre altele, Guvernul menţine sporul de 10% pentru limbi străine acordat angajaţilor din centrala MAE şi sporul de 75% pentru salariaţii APIA, care gestionează fondurile europene pentru agricultură. Este un prim succes obţinut de sindicaliştii din mai multe domenii şi vine în urma negocierilor purtate în ultimele zile. Sindicaliştii s-au angajat, în schimb, să prezinte noi propuneri de reducere a cheltuielilor din instituţiile publice până pe 15 martie.
\"În momentul de faţă nu am identificat în rest vreun spor care ar putea face obiectul acestei ordonanţe de urgenţă, nici macar cea 100 de euro care sunt bani ce se acorda pentru cartea de specialitate\", a declarat Aurel Cornea, preşedinte FSLI.
O comisie formată din sindicalişti şi din reprezentanţi ai Guvernului trebuie să găsească noi formule de reducere a cheltuielilor în instituţiile publice
\"Grupul de lucru se va constitui imediat, iar până în 15 martie sperăm să finalizăm şi să avem un proiect nou de ordonanţă agreat de partenerii sociali\", a precizat Valentin Mocanu, secretar de stat Ministerul Muncii.
Adauga comentariu
Alte ştiri