Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/info/public_html/arhiva/database.php on line 2
Miercuri, 04 Martie 2009     
Ediţia de azi
 
     
  Vezi ediţia de azi  
 
 
 
 
 
 
Informaţii utile
 
112 - Apel unic de urgenţă
741111 - Ambulanţa
711212 - Pompieri
710928 - Distrigaz
952 - Informaţii CFR
929 - Deranjamente Electrica
807777 - Poliţia
735195 - Informaţia Zilei
 
 
 
 
 
 
 
Actualitatea
SIP lasă şcolilor cotizaţiile pe o lună pentru sărbătoarea de 8 Martie
Sindicatul din Învăţământul Preuniversitar (SIP) întinde o mână de ajutor cadrelor didactice pentru sărbătorirea Zilei Internaţionale a Femeii, care are loc în data de 8 Martie. Astfel, după cum am aflat de la preşedintele SIP, Ioan Drăgan, cotizaţia aferentă lunii februarie rămâne la organizaţiile sindicale din şcoli şi este folosită fie pentru cumpărarea de cadouri pentru membrii de sindicat, fie pentru sărbătorirea zilei de 8 Martie într-un cadru festiv. “Cotizaţia rămâne în şcoli, la liderii de sindicat din unitatea de învăţământ, şi fiecare organizaţie decide cum şi în ce scopuri foloseşte aceşti bani. Unii cumpără cadouri, alţii preferă să se întâlnească, să petreacă împreună”, ne-a declarat Ioan Drăgan.
Pe parcursul unui an şcolar, pe baza dispoziţiei care cuprinde ajutoarele de sindicat şi conform cu hotărârea Consiliului Naţional al Sindicatelor, sunt două evenimente la care cotizaţia lunară de sindicat rămâne la şcoală. Acestea sunt Crăciunul şi 8 Martie. Cotizaţia de sindicat este cuantumul a 1% din salariul de încadrare al unui cadru didactic, aproximativ 10-12 lei. Sindicatul Învăţământului Preuniversitar are în judeţul Satu Mare 5.350 de membri.
Laura Micovschi
Adauga comentariu
Alte ştiri